Zatiaľ žiadne komentáre

Duchovné cvičenia pre dievčatá vo Vrícku

V dňoch od 20. – 22.marca sa u sestier Božského Vykupiteľa vo Vrícku, konala duchovná obnova, na tému Obrátenie. Týchto duchovných cvičení sme sa zúčastnili 5 dievčat z našej farnosti.

Účastníčky boli z celého Slovenska, no veľká časť bola hlavne z východu. Bolo nás tam dokopy okolo 33 dievčat, čo je pekné číslo.

Ja osobne som tam nezažila nejaký veľký zážitok s Kristom, no tie milé a veselé sestričky zanechali vo mne veľkú stopu. Stopu lásky, radosti, prijatia. O radosť a smiech naozaj nebola núdza! Božia prozreteľnosť sa starala o naše brušká – vždy bolo čo jesť, a preto v kuchyni bolo vždy veľa ľudí Laughing. Program bol výborne pripravený a tie samotné body neho nám dali veľa. Bolo to vedené Duchom Svätým, pretože to staršie sestričky dobre premodlili. Za nás dievčatá, ktoré sme tam boli, bola dokonca v Ríma odslúžená sv. omša. Vo Vrícku sú teraz naše dve rodáčky sr. Kornélia a sr. Faustína. Rady sme ich videli a porozprávali sa s nimi.

Som šťastná, že som tam mohla prežiť duchovnú obnovu a zažiť to spoločenstvo. Ďakujem Pánu Bohu, že sú na svete sestričky, ktoré sa za nás modlia a prinášajú rôzne obety – sebazapierania.

Posolstvo, ktoré si nesiem v srdci z tejto obnovy je LÁSKA a myslím si, že tá je dokonalým obrátením Smile. Láska si obráti koho chce.

Pridať komentár