Zatiaľ žiadne komentáre

Silvestrovská párty s Ježišom

Na sviatok sv. Silvestra sme sa aj my, smižianskí veriaci, zišli na svätej omši o 16:00 hodine a spoločne poďakovali za naše úspechy, ale aj kríže v roku 2011. Svätú omšu celebroval náš pán farár Leonard Lasota, ktorý v štatistikách zhrnul činnosť farnosti počas roku 2011 a poďakoval sa za vykonanú prácu, ktorou veriaci obohatili farnosť.

Nový rok sme mohli privítať a osláviť nielen v prítomnosti svojich kamarátov a rodiny, ale aj s Pánom Ježišom na adorácii, ktorá začala o 23.00 hodine. Po polnočnom požehnaní sme sa my, mládež našej farnosti, zhromaždili na fare, kde sme sa spoločne s kňazmi a hosťami z Poľska obohatili svojimi želaniami a spevom, a tak privítali rok 2012. Potom v našich rukách zažiarili prskavky, a aj nad farskou záhradou sa vznášali farebné lampióny. Oslava pokračovala na menšej párty, ktorú zorganizovala mládež v Čajovni v spolupráci s pátrom Lukášom. Svojou prítomnosťou nás potešil aj pán farár v sprievode pátra Radka a pátra Petra.

Týmto mi dovoľte, aby som sa v mene všetkých farníkov poďakovala naším kňazom za ich priateľský prístup, ochotu a energiu ako aj priestor pre rôzne aktivity našej farskej rodiny.

Pridať komentár